vad är det som händer??

Vad är det som händer med alla?? Alltså hur långt ska det gå.. jag tlar alltså om droger! Hela samhäller verkar fslla samman bara på en kort sekund. Ungdomarna som fortfarrande är barn använder saker som jag trodde var imöjligt att få tag i! När ska alla ta sitt ansvar och försöka få ett slut på detta? Hur många måste dö innan vi gör nåt..Och när ska vi förbjuda dom här så kallade lagliga drogerna som finns att beställa från nätet som var och varanan dör av..

Då är frågan vems är ansvaret DITT, MITT SKOLANS, SAMHÄLLET LR DEN ENSKILDE FÖRÄLDERN?

Var tvungen att ventelera lite är tacksam för synpunkter och åsikter om detta..


Kommentarer
Postat av: Camilla

tack va snäll du är gumman! :-)

2009-01-06 @ 22:58:19
URL: http://stjarne.blogg.se/
Postat av: Tessan

Jag tycker att mycket hänger på den enskilde individens ansvar. För trots allt; samhället har informerat så mycket om droger att folk borde veta bättre! Bara för att de räknas som "unga och oansvarslösa" är inte det en godtagbar ursäkt att försvara dom/sig själv med. Men kanske tar nyfikenheten och grupptrycket över helt enkelt.



Och faktiskt, utan att låta för elak och kall nu, så får de som tar droger helt och hållet skylla sig själva över utgången som kan bli. Döden till ex! Det är ingen som tvingar en annan person under hot, att ta droger från första början. Alla föds med ett eget val och dom flesta vet innebörden av droger!!!





(Är beroendeterapeut och brinner för detta ämne, som kanske märkes? ;))

2009-01-09 @ 16:16:18
URL: http://joinmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0