En vecka senare

jaha då var man såå dåligt på att uppdatera men men har man inte lust så har man inte!!!
´
Den här veckan har vi inte gjort allt för mycket eller vi har ju vart upptagna typ hela veckan :d i måndags var jag med lilla Malin lika trevligt som vanligt innan hon skulle jobba!!
I tisdags var jag hos min mamma kompis Sara och fikade och umgicks vi var ute och gick en promenad var jätte skönt i solen tills det började blåsa!!!
I onsdags var jag och hälsade på farmor med Malin sen var vi på maxi en sväng shoppade lite på rean...
Tordags var jag på ÖF sen vart det pizza med mamma gänget helt OK

Idag kom Jenny hit så åkte vi till CAmilla och fikade!! Ikväll blir det planka och let´s dance en lugn hemma kväll...
Imorn är det stor röj på tomten!!! Allt skit ska bort!! SKA BLI TOPPEN SKÖNT!

Sämst"

Jaha man är inte såå bra på att blogga men jag tänkte gör ett snabbt inlägg nu..ska laga mat och packa inför imorn då vi ska till ullared:D:D ska bli toppen kul...ska shoppa massor hehe har väntat så länge nu har typ inte handlat nåt på 2 mpnader för jag kan ju köpa allt där hehe bara för det kommer jag säkert inte hitta ett skit..

satt och tänkte lite förut..Jag är så glad att jag har fått kontakt med såå många trevliga mammor..även att man kände dom flesta innan så känns det mycket bätte nu!! inte alla som har sån tur att träffa ett toppen gäng:D


Min favorit JENNY är sååååååå glad som har en vän som henne...hon är såå himla snäll och omtänksam tänk om alla var som henne då skulle det vara toppen!!! Är glad att vi blivit vänner för vi har ju ändå känt varandra länge utan att riktigt prata med varnadra lustigt..Men hon är toppen


Och mina vänner utan barn ni är oxå bäst!!! Några av er är på gång med barn andra inte..ska bli kul när dom kommer....



Bästisarna på ÖF




Sista dagen!;)

Jaha idag har vi som sagt vart och firat Morfar!! Han fick en resa till Island med hotell han vart jätte glad det var kul att se!!

Det kommer vara ganska dött den här veckan som kommer i min blogg för min älskade Sambo ska ha med sig datan till Malmö..typiskt nu när jag kommit igång och bloggat men men så är det!!

Nu ska$ vi plocka in varorna vi kom precis hem från maxi..
Sen ska jag laga tacorullar och sallad! Frasmför beka som är ikväll....

Ha en toppen vecka nu alla.!!!

RSS 2.0