Fyyyyyyyy

God morgon!
Sitter och kollar på efter tio...Just nu handlar det om att stena kvinnor runt om i världen...fy fan hur kan man göra så? vad tänker man med? och det sjukaste är att man behöver bara två vittnen att kvinnan har varit otrogen så blir hon stenad! Och vittnen kan man köpa...hmm det är 2009 och det finns fortfarrnade...hur ska man få det att sluta??

Vad tycker ni om detta?

Kommentarer
Postat av: Maryam Kutchemeshgi

Enligt Amnesty avrättades minst 177 människor i Iran under 2006, vilket är en ökning från tidigare år. I början av 2006 stenades en man och en kvinna till döds för att de ska ha haft en utomäktenskaplig relation. Några månader senare drabbades en annan man av samma öde.



– En kvinna var också anklagad för att ha varit otrogen men så vitt man vet lever hon men sitter fängslad tillsammans med ett av sina barn.



Enligt Amnesty väntar nio kvinnor och två män i Iran på att få sin dödsdom verkställd.



Trots detta så kan vissa inte sluta sära på sina ben! Begäret av att vara otroligt kåt är enormt. Den troligtvis ledande faktorn till detta är att den gemene mannen i genomsnitt har en penis på 2 cm. Som kvinna betalar man med sitt liv för att istället få 4 cm.



Min man hade ingen penis alls. Han är en kvarleva efter en sprängd landmina. Jag har haft sexuellt umgänge med hans bror. Straffet som väntar är 220 piskrapp. Men det var det värt!

2009-10-14 @ 13:02:13
Postat av: Angelica

Ja Sanna kommer ju hem 25e tror jag de va och sofia fyller år 30e så vi tänkte gå ut då :D men jag kan prata med sofia ska ringa henne sen.

2009-10-14 @ 15:35:53
URL: http://angelicahs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0